Loading Likes...

IMG_8935

//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsJag har samlat på mig en hel drös vackra vykort, bilder som jag inte haft en aning vad jag skall göra med. Jag vill ju se på dem, för de är så vackra. Så bläddrade jag av och an på instagram och fick upp ögonen för en vykortsvägg, upplagd med eltejp. Så idéen föddes och det tog inte länge från tanke till handling. Eltejp hittar du på vanliga matvaruaffärer, modell större och förstås vid ställen som säljer verktyg och sånt..

IMG_8936//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Eltejpen, den är billig, den kladdar inte ner målade väggar och den fäster ändå relativt bra. Ett stort plus är att den kommer i många olika färger också. Den här gången höll jag mig till  svarta och vita rullar, det är ju ändå de färgglada korten som skall få prata.

IMG_8938

//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_8939//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Så jag klippte, klistrade och pusslade. Å ännu sitter den där, min motivationsvägg i sovrummet. Vykort med peppande citat, glada figurer och vackra mönster. Det sista jag ser när jag släcker lampan och det första jag ser när jag gnuggar sömnen ur ögonen.

Å sen, när jag tröttnar så pillar jag bort tejpen och flyttar om dem, fixar dem i en annan formation eller fyller på med fler fantastiska och inspirerande bilder.

Share: