Loading Likes...

Nykarleby bjuder på en mycket fin föreläsningsmånad, vad sägs om Mia Törnblom samt Jonna Jinton och Lars Losvik. Jag skulle väldigt gärna gå på båda föreläsningarna, men har hittills enbart anmält mig till lördagsföreläsningen. Mia hörde jag ju i höstas i Jakobstad, hon är en fantastisk föreläsare som verkligen trollbinder sin publik. De två andra, en svensk bloggare och en mycket eftertraktad föreläsare om motivation och mental träning, har jag inte hört tidigare. Men jag har stora förväntningar på den dagen.

Som ni kanske vet är jag en föreläsningsjunkie, jag älskar att gå på intressanta föreläsningar och lyssna på inspirerande personer. Speciellt kul är det ju att lyssna till personer som pratar kring ämnen som; hälsa, välmående, motivation och mental träning. Ämnen som jag blev intresserad av för några år sedan när min egna mentala hälsa inte var på topp precis.

10359208_10152817640308043_8231365282644404036_n

Bild lånad från Facebookevenemanget och bilden är tagen av Jonna Jinton.

Här hittar ni Mias föreläsning och här hittar ni föreläsningsdagen Fokusera – nå dina drömmars mål! Är någon av er på väg på någon av föreläsningarna?

Share: