Loading Likes...

Vilken helg, den här lever jag länge på! Vi hade som tidigare nämnt vår julfestkväll med tjejerna i helgen. God mat, bowling och utgång. Förstås en hel del skratt och prat också för den delen. Temat för årets julfestkväll var blått och vitt och jag kände mig riktigt fin i min mörkblå klänning. Faktiskt ett fynd från Comboliina för någon vecka sen. Fatta lyckan när jag hittade en klänning i precis den passform jag gillar och i en färg som oavsett skulle passa i min garderob. Å till loppispris dessutom.

Typ kvällens enda vettiga bild och till och med den är suddig i kanterna. 

Ett nytt uteställe i Vasa

Hann testa på ett av de nya uteställena i Vasa också, Butcher & Banker. För min del fick det väl godkänt, inte direkt ett ställe dit du går om du är på väg ut på en helkväll men nog om du bara vill sitta ner med ett gäng vänner och dricka en öl. Ja tack till sådana ställen känner jag spontant.

Nu blir det skönt med en par lugnare helger igen och så förstås julhelgen då med all mat och umgänge. Tack tjejer för lördagen, den gav mig så mycket energi. Å likadant kvällens kafferep när vi fick sitta och gå igenom hela kvällen igen. Guld värt att ha så fina vänner!

Share: