Loading Likes...

Så småningom börjar bloggvärlden vakna ur sommardvalan och förhoppningsvis resulterar det i inlägg som är mer svårsmälta och intressanta än bilder på picknickar, solnedgångar och jordgubbsskålar. Det är iofs. inget fel på de inläggen heller, för jag anser själv att det ibland är skönare att läsa inlägg som du inte behöver tänka så hemskt mycket kring.

Samtidigt har jag märkt hur tomma kommentarsfälten under bloggarnas inlägg är. I den tid av facebooklikes och instagramhjärtan som vi nu lever i så är det kanske vanligt att tänka att jag kommenterar sen eller vad bra skrivet men vad skall jag som läsare svara? Det behöver inte alltid vara så mycket, å åtminstone wordpress kör ju också med det där att kunna gilla inlägg ifall du tycker det är smidigare.

Min önskan inför hösten 2014 är att vi alla blir bättre på att kommentera varandras och andras bloggar. Du behöver inte blogga själv för att skriva kommentarer på någons blogg. Det behöver samtidigt inte vara de där två sidor långa utläggningarna heller. Jag tror att det både för er som gärna läser blogg och för oss som gärna bloggar, i varjefall för min del, är roligare att logga in och se att någon har tagit sig tid att skriva en liten kommentar kring något av mina inlägg.

Det är kanske dags att värma upp skrivarfingrarna och börja producera kommentarer på bloggar. Vänner, kom ihåg bara att ingen gillar otrevliga kommentarer så håll god ton!

Share: