Loading Likes...

Det kändes som att sitta i Annes vardagsrum och lyssna på henne. När jag träffade Anne för första gången i november, efter att ha läst hennes blogg blogg från och till i många år, kändes det helt tryggt och naturligt. Men samtidigt lite surrealistiskt. Att hon kände igen mig, lilla jag!? Igår kväll var det lite samma känsla, men nu var vi väl ändå lite bekanta, så där ytligt. Att se henne stråla som solen på februarihimlen, ja den lyste ju igår, fick mig att bli alldeles lugn.

IMG_1390
Anne började sin berättelse med att poängtera att en del av det som hon tar upp är sånt som vi hört tidigare. Men som hon själv sa och som jag håller med henne om: repetition är bra! Personlig utveckling är en färskvara.

1 timme och 30 minuter flög iväg och med mig hem tog jag, förutom Annes fina ord till mig efter föreläsningen, också ett konkret tips: tomatmetoden! (Jag lovar berätta mer om denna metod  i ett separat inlägg.)

Tack Anne för kvällen och för att du är en så fantastiskt inspirerande kvinna!

Share: