Loading Likes...

Dagen efter att jag skrev detta inlägg så gjorde vi en utfärd upp till Jakobstad, jag och Ida. Vi brukar ofta vara varandras sällskap på olika inspirationsföreläsningar och den här gången var det Isabellas föreläsning om träningsglädje.

Med tanke på att jag under våren börjat träna på ett nytt gym och har mitt stående mål att träna 2-3 gånger per vecka som kom en föreläsning om ämnet träningsglädje mycket väl till pass. Isabella som jag följt på instagram ett tag var en verkligt härlig människa. Hon bjöd på en mycket intressant och samtidigt gripande föreläsning. Tänk vad en människa hinner gå igenom under sitt liv. Å hur vissa händelser får en att växa sig större, starkare och tuffare.

“Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about.

Be kind. Always.”

Förutom att Isabella valde att dela en del av sin livshistoria med oss så gav hon oss massor med pepp gällande självförtroende, självkänsla och förstås träningen. Vi fick två inspirerande timmar tillsammans i ett klassrum vid Jakobstads gymnasium.

Det intressanta var också att hon i början av föreläsningen hade oss att bekanta sig med personerna runt om. Vi satt i små grupper och presenterade oss och skulle senare presentera en för oss helt ny person för de andra med positiva beskrivande ord. Jag och Ida satt bredvid tre tjejer norrifrån och vi fick genast riktigt bra kontakt.

Nå, med mitt senaste blogginlägg i tankarna under föreläsningen så fick jag ännu mer motivation. Bella pratade mycket om mål och peppade mig att fortsätta öva på det som jag tror på. Till sist så övervinner jag nog de där tankarna om att jag inte kan eller att intresset inte är stort nog. För innerst inne tror jag att många av mina tankar har att göra med att min självkänsla behöver sig en boost igen.

Tack Bella för en mycket givande föreläsning! Jag hittade ett passande citat på Pinterest ikväll som jag passade på att förvandla lite med lettering. Så det får avrunda mitt fredagsinlägg och inleda helgen. Tack för mig!

img_3959

 

Share: