Loading Likes...

Som jag tidigare nämnt är jag en sucker för intressanta föreläsningar. Kvällens stora dragplåster i Vasa var Clara Lidström och Annakarin Nyberg, en föreläsning som ordnas eftersom VBL fylller 160 år i år. Det har ju varit en del intressanta föreläsningar och fler är på kommande också under året.

DSC_0069

Claras blogg har jag läst från och till under de senaste åren. Det är så intressant att se hur hon har byggt upp sitt varumärke, att se hennes vackra bilder och få ta del av en powerkvinnas liv. För oavsett om hon suddar runt hemma och bakar bullar eller som i kväll, föreläser för en fullsatt sal i Vasa så gör hon det med samma genuina känsla och tro på sig själv.

Annakarin var jag inte bekant med från tidigare, men skrev upp en av hennes böcker på min läslista. Hur som haver så bjöd kvinnorna på en riktig dunderföreläsning och jag kom hem med en del nya tankar. Det här med digitalt entrprenörskap och marknadsföring via sociala medier är ett väldigt intressant ämne. Å både Annakarin och Clara lyckades lyfta fram det på ett tydligt och intressant sätt.  Tack för det!

Share: