Loading Likes...

När jag funderade över min höst så ville jag få in mer tid för mina vänner. Den senaste tiden har jag prioriterat tid med sambon framom vännerna, eftersom sambons dagar och tider hemma har varit korta. Men nu blir det som tur någon ordning med det och jag kan fokusera på att hålla kontakten med vännerna igen.

IMG_6773

Redan i lördags hade jag och två av mina barndomsvänner bokat in en träff. För en gångs skull kunde vi sitta ner tillsammans utan att någon av dem behövde fundera på sina småttingar. De har dock världens sötaste små barn, men ibland kan det ju kanske vara skönt att bara få fokusera på sig själv kan jag tro. Vi hann äta både tortillas och kladdkaka och prata bort många timmar. Vännerna drack vin, å jag som skulle köra hem till Kvevlax senare fick smaka ett riktigt bra alkoholfritt vin. Så roligt att de utvecklat alkoholfria goda sorter också, för de lite festligare tillfällena.

IMG_6771
Tack tjejer för den här gången och jag ser framemot flera träffar i höst. 

Share: