Loading Likes...

Igår bänkade jag och mamma oss tillsammans med många andra i Norrvallas idrottssal för en kväll i personliga ledarskapens tecken. Meningen var att vi skulle och lyssna på Mia Törnblom, men hon fick förhinder och det blev Anna Rydgren som stod framför oss i 3,5 h. En verkligt intressant kväll med alla möjliga sorters inslag. Ja, ni lär förstå det bara med tanke på rubriken på detta inlägg.

IMG_5564

Vi trodde ju som sagt att hela kvällen skulle gå ut på självkänsla, självförtroende och hur du utvecklar din personliga ledarstil. Men döm om vår förvåning när det första Anna har oss att göra är att sjunga en låt ur musikalen Mamma Mia som hon medverkat i. Verkligen roligt och minnesvärt. Sen efter en kort paus dök vi in på djupet och de mer tunga grejerna. Ja, snack om självförtroende och självkänsla är tunga, djupa men samtidigt nyttiga saker.

“Om vi vill leda någon annan behöver vi först lära

oss leda oss själva.”

Visste ni föresten att en människa gör mellan 2500 och 10000 beslut om dagen. Å du tänker 65000 tankar om dagen, 95 % av denna stora mängd tankar är gamla tankar, såna som du tänkte igår eller dagen före det. Endast 5 % tankar är nya varje dag. Anna sa att vi borde börja lägga in lite fräscha positiva tankar så att den där 5 % höjs.

Hon gav oss flera matnyttiga tips och sa att det aldrig är fel att titta på människorna runt omkring dig. Att tänka tankar som, vad snygg hon är, eller vad duktig han är på det där… Men sätt punkt efter den tanken och fortsätt inte med att fylla på med negativa saker om dig själv efter det.

Det här är ett ämne jag skulle kunna skriva massor om, jag är genuint intresserad av självkännedom och hur du gör för att må bättre också psykiskt. Vill ni läsa mer om det? Får ni chansen att gå på en föreläsning med t.ex. Anna eller varför inte med Mia Törnblom, ta den chansen. Det är aldrig för sent att lära sig mer om hur du förbättrar ditt psykiska välbefinnande.

Share: