Loading Likes...

IMG_8221

Det kändes ju inte särskilt inspirerande att packa ryggsäcken och klä på sig varmare kläder på måndag eftermiddag när jag såg vädret. Men när jag satte mig i bilen och körde mot Kaitsor så sprack det grå molntäcket upp och solen började lysa. Vi fick världens vackraste, om än blåsigaste kväll vid Söderskatan.

Det var dags för en kväll tillsammans med personal från andra daghem i den kommun där jag jobbar. Vi var ett tappert litet gäng som begav oss iväg runt den kortare vandringsleden och stannade till ibland för att beundra havet eller för att få en snabbkurs i geocaching.

IMG_8216

Väl framme vid vår rastplats hade vinden ökat i styrka och vi fick söka skydd inne i den gamla fiskarstugan, där underhöll vi oss med lite sånglek, korvgrillning och umgänge. En mycket fin kväll och ett ypperligt sätt att lära känna de andra människorna som jobbar med samma yrke som jag.

Share: