Loading Likes...

Jag uppdaterade min instastories här om kvällen med att jag redan känner saknad efter mina fönsterstjärnor. Älskar ljuset de ger och eftersom jag har dem ställt på timer så lyser de när jag vaknar och de lyser när jag kommer hem och långt in på sena timmen. Jag vill inte ta ner dem!

IMG_5931

Det enda jag saknar i vårt hem, förutom ett grovkök, är lamputtag ovanför fönstren. Jag vill ha mysbelysning på kvällstid och fast jag har en del smålampor, ljusslingor och dylikt så är det ändå något speciellt med stjärnorna.

Att förändra med små medel

I övrigt längtar jag efter förändring i vårt hem. Som jag skrev när jag gjorde hemma-listan så vill jag göra små förändringar i två av våra rum hemma. Byta ut lite gardiner och skapa lite mer myskänsla i sovrummet. Ge lite kärlek åt vårt extra rum, som just nu fungerar som förvaring för frysboxen, soffor och en massa skräp. Där inträngd bland allt annat står skrivbordet och min blogghörna. Jag har tankar och funderingar om en kreativ hörna för stickning, bloggning och läsning. Vad det blir av det återstår att se.

IMG_5933
Men först ska jag sälja bort lite mer grejer på loppis och sukta efter de gråblå gardinerna på Comboliinas outletavdelning. Så vackra, så passande i vårt vardagsrum.

Har du något du vill förändra hemma i år? Vilka inredningsprylar och möbler finns på din önskelista?


  Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.

Share: