Loading Likes...

Jag känner alltid ett sug efter förändring och förnyelse när sommaren börjar lida mot sitt slut. Ofta är det hemmet jag vill förändra. Det har varit likadant nu i flera år och ifjol gjorde vi ju en större förändring hemma. Vardagsrummet fick nya väggar i och med mitt samarbete med Aveo.

Läs mer: När fyrtapeten kom upp på väggen & Vardagsrummet före och efter

Den här gången var jag inte lika drastisk när det kom till förnyelse. Utan jag nöjde mig med det som fanns hemma, inredningen. Jag plockade bort det mesta av “krimskramset” som fanns här och var på väggar och andra ytor. Det spred jag ut på golvet och så började processen förnya med det du har hemma.

IMG_6704

IMG_6707

Med andra ord så bytte jag plats på en del inredning, plockade bort en del och tog fram något nytt ur skåpen. Genom bilderna kanske ingen har missat att jag verkligen älskar ljuslyktor. Nästan alla mina kivi-lyktor är loppisfynd och det är flera andra av ljuslyktorna också. Att köpa inredning begagnat är verkligen toppen och dessutom ett enkelt sätt att förnya sig.

Vårt hem i höst

Hösten och vintern i hemmet kommer att gå i grönt, blått, grått, vitt och brunt, med någon extra färgklick ibland. Igår köpte jag dessutom lite snittblommor att pryda hemmet med. Hade helst velat ha en solroskvist eller två men härligt rosa nejlikor och eukalyptusblad fungerar också. Den enda yta som inte är riktigt klar ännu så är skänken i hallen. Jag letar som bäst efter en bordslampa och så tänkte jag köpa någon fräsig grönväxt som inte behöver så mycket ljus. Tips mottages.

IMG_6708

IMG_6709

IMG_6711

IMG_6712

Mitt tips: tröttnar du på ditt hem, möblera om och byt plats så ska du se att det känns trevligare för en stund.

Share: