Loading Likes...

Här sitter jag, harmonisk som få efter ett pass Bodybalance på gymmet. Har på känn att det kommer bli min nya fredagstradition, att avsluta veckan och inleda helgen med lite rörlighet och avslappning. Lite taggad på helg är jag också, för imorgon är det den efterlängtade Lettering-workshopen. Äntligen skall jag få lära mig ett nytt hantverk. Om ni inte vet vad lettering är så kan ni kika in hos Sofie, det är nämligen hon som drar kursen.

Känner också att det blivit allt för lite vardag här på bloggen den senaste tiden så igår kväll passade jag på att knäppa några bilder. Så får ni se vad jag pysslat med de senaste dagarna åtminstone. Mina kvällar har sett ganska likadana ut, varvat äppelsyltskokning med strumpstickning.

img_3700

img_3702

I övrigt så är jag lite less på vår inredning just nu och är så sugen på att fixa om här hemma. Som tur, kanske, så har jag ingen aning om hur jag vill ha det. Enda jag vet är att jag vill ha nya gardiner och så en annan matta i vårt vardagsrum. Hösten är ju en tid, åtminstone för mig, när jag gärna vill fixa om lite på något vis. Sommartid sätter jag inte så stor vikt vid vårt hem, men nu när vi börjar spendera mer tid hemma igen så är det ju roligt att ha det lite ombonat och mysigt.

Sambon är hemma och det verkar bli en helg på villan efter avslutad workshop imorgon. Så om det blir lite tystare här på bloggen så vet ni var ni hittar mig. Ha en fin fredag och tack för att ni kikar in här!

Share: