Loading Likes...

Godmorgon! Själv vaknade jag vid 6 av en hungrig hund och en frysbox som pep. Som från ingenstans blev det elavbrott här för en stund. Efter att Doris fått sin morgonmat beslöt vi båda att det var skönare i sängen än någon annan stans.

IMG_5676_1

Det är lilla juls-helg här hos oss och jag fixade klart adventsljusstaken igår samt plockade fram lite juligare kuddar och dukar. Går all in med tomtar och sånt närmare jul. Den vackra virkade bollen fick sambon av sin mormor när han hade födelsedag i november. Ett användningsområde fick den direkt efter att jag petat in en liten led-slinga i den. Nu lyser den så fint på vår köksö.

Hoppas ni får en fin helg! Jag ska snart åka hem via mina föräldrar och sen vidare på sångövning. Vad resten av dagen och helgen har att erbjuda återstår att se.

Share: