Loading Likes...

I morse plockade jag upp Mimmi i Oravais och så for vi iväg norrut. Vårt resmål för dagen var Jakobstad, min gamla studiestad. Mimmi har så smått fattat tycke för loppisar hon också, så vi bestämde redan i höstas att åka och se vad loppisarna i Jakobstad har att erbjuda.

 IMG_7109

För mig som främst besöker de olika loppisarna i Vasa var det väldigt skönt att för en gångs skull se något annat. Fast än utbudet kanske är det samma vart i landet du än åker. Grejer i överflöd verkar folk ha åtminstone, speciellt när man ser till de överfulla loppisborden vid var och varannan hyllrad.

Vi fick en mycket lyckad dag tillsammans och hann besöka fyra loppisar och en antikaffär. Mina loppisfynd och besöket till den mysiga antikaffären kommer jag skriva lite mer om senare. För de förtjänar helt egna inlägg.

IMG_7087

IMG_7083

 

Tack Mimmi för dagens sällskap! Det här gör vi, nästa gång blir det nog “gamla vanliga Vasa”.

Share: