Loading Likes...

Ikväll sitter jag i soffan och läser, tog en sväng via bibban efter jobbet idag och hittade bland annat en bok av Mia Törnblom. Som ni kanske kommer ihåg är jag väldigt intresserad av personlig utveckling och sånt och Mias böcker är väldigt intressanta och konkreta så just nu passar det kanske ganska bra att läsa just den här boken.

IMG_7939

IMG_7942

 Oj så lärorikt och intressant det här ämnet marknadsföring är egentligen. Marknadsföring är väl inget som jag direkt behöver satsa på i arbetet, just nu, men det går ju att använda marknadsföring på det personliga planet också. Redan efter några sidor har jag hunnit skriva ner flera tankar och reflektioner kring ett ämne som jag tänkt använda den här boken till: bloggen. Känner att om vi skall fortsätta tillsammans bloggen och jag så behöver vi kanske bli lite mera ett team.

Så, vi jobbar vidare jag och Mia i jakten på den perfekta marknadsföringen för mig och Fina Christina-bloggen. Trevlig måndagskväll!

Share: