Loading Likes...

Hej hå vad dagarna rusar, vem har tryckt in turboknappen åt mig? Tydligen har denna någon samtidigt tryckt av sociala medieknappen, eftersom jag knappt orkar eller hinner posta något på alla dessa medier. Iofs. helt okej, med tanke på min detox, som föresten går bättre än vad jag trodde, men det är kanske för att jag knappt orkar sitta med telefonen i handen eller läsa bloggar på datorn just nu.

Oavsett så vill jag ge er en liten updatering om vad jag sysslat med de senaste dagarna.

IMG_5961

IMG_5962

I söndags bakade jag, det blev vanliga släta bullar med kardemumma. De flesta fick sen välförtjänt mandelmassa och gräddfyllning, både på söndagen och på tisdagen. I måndags fick vi också tummen ur och hörde oss för om en sänggavel. Ett finditfynd i Vasa som hämtades hem och installerades igår kväll. Jag lovar självklart bättre bilder i ordentligt dagsljus och med bäddad säng. Men både jag och sambon är lika nöjda, åtminstone med gaveln, husets lutning och att det ser helt vint ut kan vi dessvärre inte göra så mycket åt.

Som avslutning tycker jag ni kan lyssna genom Ulf Nilssons debutalbum, klick. Det går på repeat här hos mig just nu, vilken röst!

Share: