Loading Likes...

Solen orkade inte lysa, regndropparna har varit många hela dagen och jag själv har nog varit helt i otakt. Så där går det när man i slutet av varje månad sitter 3 dagar på skolbänken. Måndagen efter dessa tre dagar är verkligen kaos i huvudet, jag har oftast ingen koll på något. men då är det fantastiskt skönt att ha ett jobb jag trivs med och världens bästa kollegor som håller ställningarna medan jag sitter och fösöker trycka in mera information i huvudet. Som om det inte var fullt där från förr…

Själv är jag redigt trött men skall pallra mig iväg på nästsista smyckeskurstillfället. Hoppas ni som kikar in har haft en bra start på veckan.

f2d680bdab31d3c3f6c02cf774cdeca8

Bildkälla: Pinterest

Roligt förresten att ni tar er tid att skriva ner era tankar om mitt inlägg att detoxa från sociala medier. Har du missat det kan du klicka här.

Share: