Loading Likes...

Jag älskar mina rangliga gamla blompallar, men de är ju verkligen inte stabila. Hela vinter och våren har jag sökt med ljus och lykta på loppisar och i affärer efter en redig blombänk att flytta mina krukor till.

IMG_5126

För några helger sen bläddrade jag genom en reklamtidning och där fanns blombänken jag behövde och dessutom till rabatterat pris. Snabb som attan bilade jag in till Vasa på måndag eftermiddag för att köpa hem en bänk och sen var det att pussla och bygga på golvet.

Pussla fick jag minsann och riktigt som på Strömsö gick det inte heller. Hyllplanet som ska vara under själva bänken så fick åka ut tillsammans med den tomma lådan. Skruvarna ville helt enkelt inte samarbeta. Så nu har jag en stadig bänk för mina blommor och en bänk som är lite annorlunda än alla andras.

IMG_5128IMG_5127

Psst.. så småningom blir det en lite större förändring här hemma hos oss. Jag måste bara se när hantverkarpappa har tid att komma och hjälpa oss. 

Share: