Loading Likes...

IMG_6731

IMG_6733

Vårt kök är äntligen komplett! Ikväll fick jag hämta hem barstolarna till köksön från möbeltapetsering Alexandra på Brändö. När det blev klart med lägenhetsköpet så började vi förstås leta en del inredning, bl.a. barstolar. En kväll hemma hos mina föräldrar så insåg jag ju att de har två stolar där som de inte använder. Stolarna är från 80-talet och lädersitsen var rejält sliten, som tur hittade jag en möbeltapetserare relativt nära som kunde fixa ny läderklädsel till våra snygga pallar.

Onsdag kväll och jag har mest tagit det lugnt, städat och plockat lite tills sofforna anländer imorgon. Skönt att ha det mesta undan inför helgen också. Har grym träningsvärk i armarna efter måndagens intensiva chins-övning 3 set med 8 repetitioner och så boxercise-styrkeövningar på det. Får inte ens armarna raka ännu.

Ha en fin onsdagkväll!

Share: