Loading Likes...

Hej vänner! Inte för att klaga, men nu börjar värmen kännas. Vi började arbeta idag igen efter sommarsemestern och jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på med barnen i den här värmen. Det ryktas iofs. att den värsta värmen ska släppa nu till helgen, men det tror jag på när jag känner det.

Naturen är ju fantastisk fin ändå fast allt tagit fart och exploderat. Jag kände till och med en aning sensommar i luften ikväll, det börjar småningom dofta av mogna äpplen från mitt äppelträd hemma hos föräldrarna.

IMG_6679

IMG_6682

Doris och värmen

Hur som haver, tog hunden under armen och åkte iväg till mina föräldrar nu ikväll. Bilderna är från vår promenad ner till stranden för att kika på båten och bada med Doris. Stackaren trivs ju inte alls i värmen. Men med frusen mat, duschar eller simturer och skuggiga svala ställen fungerar det ändå rätt bra.

En borde ju ta efter hundarna och ta siesta nu som då under de varmaste timmarna. Men ja, det är ju kanske inte så omtyckt på jobbet då. Hur klarar era hundar och andra djur av värmen?

IMG_6685

Förresten, tack till alla er som hittills tagit er tid att svara på min inläggsinspirationsenkät. Det är så roligt att läsa era svar och jag har fått en del tips på inlägg. Fler inläggsönskemål är ju alltid välkommet så om du inte har kryssat i min enkät ännu så kan du göra det. Jag lovar sammanställa ett inlägg sen med era inläggsförslag och vad ni vill läsa mer om. Så ni vet vad som väntar framöver. Hoppas ni får en fin kväll och en skön fortsättning på veckan.

Create your own user feedback survey

Share: