Loading Likes...

Det här året införde jag en ny grej åt mig, att inför varje månad skriva ner en önskelista. Det kan vara materiella ting på listan, men främst skall det vara förhoppningar, drömmar och mål inför den kommande månaden. Jag har försökt skriva en för varje månad och samtidigt sammanfatta den föregående månaden för att se om mina förhoppningar och mål har lyckats. Så här i slutet av året har jag sammanfattat alla årets önskelistor.

img_4218

Årets önskelistor; Januari | Februari | Mars | April | Maj | September | Oktober | November | December

När jag nu ser tillbaka på alla månaderna med önskelistor så ser jag lite mönster.

  • Varje månad har jag haft träning och rörelse som en önskan och det har lyckats mer eller mindre bra.
  • Jag har haft väldigt få materiella önskningar, det var inför min födelsedag i maj och när behovet av att köpa nya vårskor uppstod.
  • Några gånger har jag haft önskan om att få göra sånt jag tycker om, fotografera, handarbeta och stöka i köket.
  • Jag har också önskat mig lugn och ro ett flertal gånger och det är en så viktig sak för mig. Att få vara, göra det jag själv vill och koppla ner.

Om jag kan rekommendera liknande åt dig? Ja, skriv en lista för dig själv.. Ett passligt sätt att se ifall de mål och visioner du la upp för dig själv har lyckats.

Share: