Loading Likes...

img_20161211_201444

Vet ni, jag har ett 50 mm objektiv till låns, men det lutar nog åt att det blir en tidig julklapp till mig själv. Min morbror och jag delar intresset för fotografering, hittills har vi inte fotat annat än norrsken tillsammans men var och en för sig fotar vi ju en del.

Tidigare i dag var vi på kalas och då blev det ju prat om vårt gemensamma intresse och det visade sig att han har ett 50 mm objektiv liggandes hemma. Ett sånt som jag drömt om som följande fotorelaterade införskaffning. Nu skall jag väntar på dagsljus och sen bege mig ut på fotopromenad.

Drömvyer idag när jag körde till min hemby med solen som just och just orkade över trädtopparna och alla träd och buskar som gnistrade av frost.


Orsaken till varför fotot nu är så fyrkantigt är för att jag först laddade upp det på IG. Hade också lagt en bild till stories men valde att inte behålla kamerabilden i mitt vanliga flöde. Har allt mer börjat övergå från Snapchat till IG stories med mina vardagsglimtar. Smidigast att ha allt på ett och samma ställe. Om du vill följa mig på IG hittar du mitt konto på @finachristinas.

Share: