Loading Likes...

Jag har några dagar ledigt och valde frivilligt att ställa klockan på sex imorse. Vilken galning, när jag kan prioritera sovmorgon! Jag har haft i tankarna en längre tid nu att pröva morgonträning och i morse såg jag min chans. 30 minuter effektiv träning för rumpa och lår och så 30 minuter skön stretch efteråt. Jag var som ny och mycket piggare när jag sen drack mitt kaffe på väg ut från gymmet.

En sommarutmaning

I slutet av april fick jag ny fart med träningen igen och det håller *peppar, peppar..* ännu i sig. Jag har dessutom fixat en sommarutmaning åt mig själv. Jag ska ta mig till gymmet 2 gånger i veckan under sommarmånaderna juni till augusti. Jag har faktiskt snart den första månaden i bagaget och det har gått förvånansvärt lätt. Gymmets sommarkampanj med stämplar sporrar ju lite extra också.

Om jag lyckas ro min lilla sommarutmaning i hamn så har jag lovat mig själv att jag ska få köpa en pulsklocka/aktivitetsarmband sen i höst. Det har jag suktat efter en längre tid. Jag köpte faktiskt ett armband i vintras. Som visade sig inte vara kompatibel med min telefon, suck. Efter några om och men fick jag det tillbaka lämnat och nu har jag hittat ett armband jag hellre vill ha.

Utmaningen kommer ju bli lite knepig nu i juli när sambon också är ledig. Men, jag har fått honom att lova att jag ska komma mig iväg till gymmet två gånger i veckan. Jag märker ju själv hur mycket trevligare människa jag är att umgås med när jag får röra på mig och svettas ibland.

Ha en skön vecka!

 

Share: