Loading Likes...

Efter att ha suttit på föreläsning om ledarskap hela tisdagen så krönte jag kvällen med ytterligare en föreläsning. Korsholms vuxeninstitut hade bjudit in Lars Losvik att föreläsa. Jag har hört honom föreläsa en gång tidigare och var glad att han skulle komma till Smedsby. Dessvärre var det inte lika roligt att se att vi var så få som var på plats. Undras vad det är när folk inte orkar komma ut och höra en intressant föreläsare?

img_4622 img_4625

Lars pratade om hur vi kan leva längre, genom mat och motion men också mental styrketräning. Just den biten var allra intressantast för mig och han nämnde bland annat en bok som jag har på min läslista. Han pratade bland annat om att allt är möjligt och att vi ska utsätta vår hjärna och vår kropp för lite press ibland för då mår vi bättre också.

Sen sa han något som jag ska spara som ett viktigt kom ihåg åt mig själv.

“Det är ingen idé att vara knäckt över att det finns någon som är bättre än dig på något.”

Så med dessa ord och många till fortsätter jag att kämpa framåt och uppåt på så många plan. I slutet av föreläsningen så pratade vi om drömmar och målsättningar och han tipsade oss om att skriva önskelistor. En del av publiken fick delge sina mål eller drömmar med honom och det var så roligt att få höra om hur andra har mål som är på gång. Mina målsättningar för det här året har jag äntligen tidsbundit. Vissa får ta hela året och andra ska vara klara redan i april. Spännande, spännande…

Share: