Loading Likes...

Efter att ha levt stora delar av sommaren utomhus eller någon helt annanstans börjar det så småningom klia lite i hemtrevnadsfingrarna. Det har inte blivit gjort något alls här hemma, förutom sporadiska försök till att hålla undan dammråttor och smutsfläckar. Så ni kan tänka er att jag börjar bli mer intresserad av att inreda igen.

IMG_8865

Det vackra “fatet” var tidigare träfärgat, men jag spraymålade det i somras. Både fatet och den gröna glasflaskan är fynd ur mammas skåp.

Jag hittade en intressant utmaning hos The Decorista som får kika igång hösten och få vårt hem att kännas mera levande igen. Utmaningen går ut på att under 30 dagar skall du göra något för ditt hem, den första dagen lägger du upp fem mål, saker som skall uträttas under dessa 30 dagar. Bland mina fem mål finns bland annat att piffa upp framsidan vid ytterdörren och att framkalla fler foton till fotoväggen.

Sen är det lite olika uppgifter som skall göras under månaden som utmaningen 30 days of domestic bliss pågår. I slutändan skall du kunna njuta av ditt vackra hem och förhoppningsvis ha åstadkommit saker som annars bara skulle lämna till “när jag har tid..”

Vad jag hoppas uppnå med utmaningen är att få vårt hem att kännas mer levande och trivsamt. Nu börjar vi ha bott in oss så pass bra att jag äntligen vet lite hur jag vill ha det. Jag ser framemot en spännande inredningshöst.

Share: