Loading Likes...

Tjohoo, så mycket på gång här. Skall försöka att hålla det här stället uppdaterat också, eftersom det skall försöka vara en vardagsblogg. I skrivande stund väntar jag besök av Sandra, hon kontaktade mig kring påsk och vi skall inleda ett bloggsamarbete. Exakt vad det handlar om lär ni få se först framemot sommaren, men jag är redan riktigt taggad.

IMG_2624

Ett partylite-blockljus som doftar jordgubbar och en inbjudan till en av sommarens roligheter.

Kom på mig själv med att sitta och stirra ut genom fönstret imorse. Det är något speciellt med det här vårljuset, tänk att det är ljust redan när klockan är sex om mornarna. Egentligen borde man försöka njuta av varje dag nu. För som ni vet så går det bara fortare och fortare och plötsligt är det höst. Så stoppa bandet och njut redan nu! Det började jag med redan igår, spenderade hela eftermiddagen på terrassen. Jag sådde solrosfrön i en låda och åt gårdagens middag ute i solen. Så skönt att äntligen kunna börja hänga ute igen, vår lägenhet blir ju snart en fyr-rummare när vi kan ta i bruk terrassen på riktigt.

Men nu, snack med Sandra och sen skall jag iväg på parkour-inspirationskväll. Ha de!

Share: