Loading Likes...

Förra helgen försökte jag mig på att rada ut pallkragarna i trädgården. Men det blev bara fel, fel, fel och jag hade inte en susning om hur jag egentligen ville ha det. De fick stå där, lite huller om buller, och vänta. Varje dag denna vecka har jag sneglat på dem, mätt ut ett bra avstånd i huvudet och med måttbandet. I fredagssolen såg de ganska lockande ut, så jag skred till verket.

IMG_7828

Där står de nu, på gräsmattan med sina gropar och en stubbe som jag plötsligt hittade. I den stora, två pallar höga, blir det potatis och morötter. I de andra tänker jag lite kryddor, jordgubbar och grönsaker. Nästa projekt nu då blir att stöda upp dem på vissa ställen och förbereda med täckväv och jord.

IMG_7831

Å utemöblerna, de står där på terassen också. Själv väntar jag mest på att vi skall fixa i ordning terassen, byta ut bräderna och skarva i den lite grann. Sen skrider jag till verket, jag tänker mig blått, kanske marinblått till inredningen på sommarens terass. Å krukorna på väggen är ett loppisfynd från vinterns loppisrundor. Snart skall de fyllas med tidiga sommarblommor, kanske lagom till första maj-firandet.

Share: