Loading Likes...

På Strengbergsgatan 5, i samma hus som Cityloppis finns en liten trädörr som leder ner i en källare. Vi var inte ensamma om att tveka att gå in berättade ägaren Katarina. Många funderar nog vad månne som finns där bakom dörren och om de överhuvudtaget vågar kika in. Och är det faktiskt genom den där lilla dörren man skall in?

IMG_7101

IMG_7094

Jag kan berätta för er vad som finns, paradiset! Speciellt om du är en sådan person som dras till vackra gamla saker, då rekommenderar jag ett besök hos Alla Tiders Antikt. Jag har haft en förkärlek för gamla prylar ett bra tag nu. Vid ett skede så var en av mina drömmar att renovera en gammal stuga och inreda den. Som tur fick min sambo mig på andra tankar.

IMG_7091
IMG_7093
Just den här gången blev det inget köp för vår del, men visst fanns det en del vackra saker där som gärna fått bli i min ägo. Det stora skåpet kanske skulle passar bra istället för skrivbord i vårt blivande arbets/gästrum och de grå lådorna med glasfront var också väldigt vackra. Att bara gå runt och titta och njuta av de vackra sakerna och få sig en pratstund kring inredning och gamla grejer var trevligt.
IMG_7088IMG_7096

Share: