Loading Likes...

Vid flera tillfällen har det ordnats loppis vid Kvevlax UF. Fast jag bor relativt nära har jag aldrig kommit mig för att besöka evenemanget. Har mest fått höra att det är barnkläder och dylikt där. Å visst fanns det en hel del av den sorten också, men några fina grejer hann jag iallafall nappa åt mig där i folksamlingen igår.

IMG_0267

En stor turkosblå skål, som jag faktiskt lämnade kvar vid första genomgången, men kände att jag behövde hämta. Å ett kuddöverdrag med grå salmiakrutor. Sen köpte jag faktiskt också en liten båt som skall fungera som serveringsskål sen när vi äntligen får villan klar. Men den åkte upp på vinden i förvaring innan jag hann tänka tanken att fota.

Med facit i hand så blir det nog fler besök vid UF när det ordnas loppis. En stor mängd barnkläder, men bland allt det också en del andra små skatter.

Share: