Loading Likes...

Imorse var jag så trött och “lejd” som vi pratar om på dialekt. Jag hade väldigt gärna fortsatt sova om jag fått. Ja, tisdagen såg inte alls ut att bli min dag. Som tur fick jag vänt dagen till det bättre och att få sitta och diskutera och bolla vårt arbete med jämna mellanrum ger mig massor av ny inspiration och energi varje gång. Jag ser verkligen framemot höstens nya arbetsuppgifter, fast det kommer bli kämpigt ibland.

Nå, energinivå damp hastigt mot noll när jag väl kom mig hemåt. Nattens dåliga sömn visade sig igen, som tur hade jag varit förutseende igår och fixat med matlåda till idag. Heja vardag! Att sen få snacka bort någon timme med en kär barndomsvän över te och bärkvarg gjorde mitt sinne lite lättare. Precis vad jag behövde idag, prata. Nu är det väldigt skönt att sätta sig i soffan, läsa några bloggar och snart tanka energi för morgondagens pulkåkning.

IMG_7057

Share: