Loading Likes...

IMG_5212

Så kom det sig, att vi efter 11,5 år tillsammans beslöt oss för att byta ringar. Jag kände mig lite extra pirrig och nykär just den stunden. Med stora mörka moln ovanför huvudet, fullt av fågelljud och vinden som ven. Men, det var på ett av våra favoritställen och det var vi. Enkelt och alldeles alldeles underbart.

IMG_5214

Älska mig för den jag är
Kom och ta min hand
Nu börjar vi nått stort ihop
Nu har vi fått varann

Jag ska ge dig allt jag kan,
se till att du mår bra
Om du gråter ska jag gunga dig
som vågor på ett hav
 Älska mig för allt jag är
den dag när livet ger
Sorger och besvikelse
när jag borde gett dig mer

För även om vi kommer bort
hittar vi tillbaks
För våra vägar hör ihop
som vågor på ett hav
Älska mig för den jag blir
när många år har gått
När vi ser tillbaks och ler
åt åren som vi fått

På en bänk vid havets strand
sitter vi till slut
Där hav och himmel får varann
och livet ebbat ut

(Fröken Elvis – Älska mig)

Share: