Loading Likes...

IMG_2874

Testade nya objektivet på söndagens regnbåge hemma hos mina föräldrar.

Hallå, hallå där ute, är det någon kvar här? Skäms ju nästan över att logga in här och försöka riva igång någon form av bloggande igen. Sen jag beslöt mig för att ta bloggpaus och sen sakta komma tillbaka har ju mitt varande här i cyberspace varit ganska futtigt. Vill inte ens ta reda på hur många olästa blogginlägg som väntar på Bloglovin.

Var och var annan dag tänker jag att jag borde skärpa mig, skriva något. Sen kommer något annat emellan och så glöms det bort eller hinns inte med. Fast visst har jag några inlägg på lager åt er, åtminstone i tankarna. Jag har ju hunnit fylla år så det tänkte jag skriva lite om och så vill jag förstås fundera med er om en massa andra saker.

Men först vill jag bara försäkra mig om att några av er fortfarande är kvar, så jag inte behöver börja riktigt från ruta ett igen. För det kära ni, skulle vara jobbigt. Ha en fin kväll!

Share: