Loading Likes...

Ikväll har jag förberett försäljningen vid Fyndis, så från imorgon hoppas jag att några av mina grejer hittar nya ägare. Hamnade att vänta länge på att tidigare försäljare skulle städa undan och när dessa ej dök upp fick personalen plocka bort deras varor så att jag fick plocka fram mina.

Nå, medan jag väntade tog jag ett varv genom lokalen för att spana in utbudet. Hade inte tänkt köpa något alls, men vid en av hyllorna fanns en kudde helt i min smak.

IMG_0208

Den fina mörkblå marinstyle dynan tänkte jag förstås att blir perfekt sen när jag äntligen får inreda villan. På bordet bredvid mig ligger faktiskt några skisser och förslag på hur villan eller ja, bastun med “kammare” skall se ut. Bara vi får fixat alla nödvändiga papper först. Tids nog blir väl det aktuellt, tills dess samlar jag på mig små inredningsskatter i marin stil.

Share: