Loading Likes...

Jag har en liten paus i julkalenderhandarbetet och passar därför på att göra något åt mitt digra utbud av restgarn. För er som inte vet vad restgarn är så är det den mängd garn som lämnar efter att du avslutat ett projekt. Ibland blir det bara små nystan och ibland lite större.

De flesta av mina stickade alster är gjorda i Novitas Nalle eller 7 bröder garn. Så därför finns det en hel del av just det restgarnet i gömmorna. När jag städade i mitt handarbetsförråd i helgen så kom jag på vad jag skall göra av restgarnet. En halsduk!

img_4344

Så nu sitter jag och stickar på olika vis, slätstickning, mosstickning och resårstickning främst. För att bli av med restgarnet och få en unik halsduk. Ett projekt som kommer få ta så länge det vill, eftersom det inte finns behov av en halsduk just nu men jag ändå vill sysselsätta mig med något.

Vad brukar du göra av dina restgarnsstumpar?

Share: