Loading Likes...

Det har varit en vecka fylld av information. Jag har haft en normal arbetsdag och resten av dagarna har jag spenderat sittandes på en stol och lyssnat, pratat och funderat över olika teman gällande mitt jobb.

För er som inte vet så arbetar jag som barnträdgårdslärare och har också föreståndarskapet vid “mitt” dagis. Det är ett givande arbete och jag skulle inte byta det mot något annat i nuläget. Om än det ibland gör att huvudet svämmar över av tankar och jag skulle, som bläckfisken, behöva ha åtta armar för att hinna med.

IMG_4884

I takt med att kvällarna blir längre och ljusare har jag samtidigt mer energi och lust att göra saker. Jag hinner fundera över olika inlägg till bloggen och vid behov fota både tidig morgon och sen kväll. Jag älskar vårljuset!

Något annat jag lärt mig gilla igen är kaffe. Kaffedrickandet går i perioder för mig, visst blir det två koppar om dagen tillsammans med kollegorna. Men hemma lämnar det ofta bort. Jag behöver inte kaffet. Men jag behöver stunden, njutningen och tid att samla mina tankar.

Mitt kaffe ska vara starkt och smakrikt. Därför njuter jag extra mycket när jag blir serverad gott kaffe t.ex. på hotell eller andra platser. Snart är kaffesäsongen på sommarstugan här igen och då ska jag njuta extra mycket när jag får sitta på terrasstrappan och dricka mitt kaffe. Bryggt med kärlek och tålamod. 

Ha en fin helg och tack för att just du kikar in här!

Share: