Loading Likes...

Inlägget är ett samarbete med E Lithen

Hela våren har varit lite si som så med både blogg och podd. Men semestern har gett mig energi och jag har fått ett blogguppvaknande. Kanske var det Malenamis sommarprat, kanske var det den nyfunna energin men gnistan jag saknat under våren har åter tänts.

Precis när jag började fundera på att mera målinriktat jobba med bloggen igen så la Emily upp ett inlägg om att hon sökte samarbetspartners i bloggvärlden. Så idag har vi träffats för att brainstorma kring min nya header och en logo som jag också kommer börja använda mig av. Det känns så spännande och roligt och som ni kanske vet brinner jag ju lite extra för att få lyfta fram finlandssvenska men främst österbottniska småföretag. Tids nog kommer ni få både se och läsa mer om mitt och E Lithenssamarbete men nu är bollen i rullning.

IMG_3455

Vad passar bättre en kaffe & bulle samt lite nya samarbetspartners en grå mulen fredag på det lokala caféet.

Share: