Loading Likes...

Sambon tog hunden med sig och for på ufärd, vilket ger mig oceaner av tid. Tid att sätta på sånt som i princip är omöjligt med en 10 månaders valp i huset. Jag tänker främst på städningen. Tror ni jag städar? Nej, istället är jag mästare på att dricha denna söndag, dvs. göra ingenting.

IMG_6223

Jag dricker kaffe och tinar upp fryst kanelbullar, jag läser bloggar och spånar på nya inlägg, jag går omkring och fotar och jag skriver. Riktigt snart ska jag ta itu med matlagningen för i eftermiddag är det dags för frissabesök. Inte för min del utan för Doris. Dvärgschanuzers ska trimmas/plockas och vi har en schysst uppfödare som hjälper oss med det.

Jag hade tänkt börja göra det själv, men när jag insåg hur vår lilla dam avskyr pälsvård och när jag vet hur kort tålamod jag har. Så är det bättre att låta någon som är van göra det. Trimning görs 2-3 gånger per år och utöver den så ska pälsen gås igenom varje vecka. Något som vi ibland får kämpa med här hemma, men bättre går det för varje vecka.

Kärleken till lediga helger

IMG_6222

Ni som följer mig på instagram (finachristinas) såg säkert min senaste post, om hur jag älskar mina lediga helger. Jepp, valet att ha helgerna lediga från allehanda programpunkter är bland de bästa beslut jag tagit. Då har jag ju chansen och möjligheten att göra det där jag vill, eller så gör jag inget alls. Så skönt. Just nu passar jag ju förstås på att njuta extra mycket av lediga helger förstås. Tids nog kommer våren och sommaren och då är det program igen.

Share: