Loading Likes...

När jag höll på att fixa i ordning min adventsljusstake så funderade jag länge över hur jag skulle få bort limytan som lämnar efter att du tagit bort etiketten på glasburken. Jag googlade, hittade ett tips som jag tänkte att jag prövar och… det fungerar! Istället för att ni andra ska behöva googla så tipsar jag vidare här hos mig.

För att få etiketten att lossna av glasburken så lägger du burken i diskhon i varmt vatten. Låt den ligga tills du ser att hela etiketten är blöt och då går den lätt att dra bort. Limmet kan du då lösa upp med grejerna på bilden nedan.

img_4331

Olivolja och pata-patasvamp. 

Häll lite olivolja på glasburken och gnugga med svampen tills alla limrester har löst upp sig. Diska som vanligt med varmt vatten och diskmedel. Du har numera en glasburk utan limrester.

Share: