Loading Likes...

Sambon for iväg på jobb och jag packade i bilen och körde iväg hem till mina föräldrar. Skönt att få spendera en lördagskväll hemma med dem och syrrans familj som kom på besök också. Som sig bör har vi ätit mycket god mat, så jag önskar lite humanare väder till imorgon så att en kunde ta sig ut på jullovets första promenad. När förkylningen däckade mig lagom före julen så har all motionsiver varit som bortblåst sedan dess.

 IMG_6990

IMG_6988

Jag och syrrans sjuåring dammade av vårt gamla Coronaspel och tog två omgångar, så klart vann ju lilltjejen båda gångerna. Borde verkligen bli flitigare på att spela spel och umgås på det sättet, än sitta och stirra in i varsin skärm. De andra satt och gick genom gamla bilder som pappa fått låna, därav fotot på det fina albumet fyllt med skrivstilsverser från år 1910. Nästan så en vill rama in alla sidorna, synd när det bara är till låns. Fast jag har som uppgift i år att försöka få bort en hel del grejer så borde ju kanske inte samla på mig “gammal skit” då.

Bäst att säga gonatt nu innan elen beslutar sig för att försvinna, igen. Ett vanligt fenomen i min hemby när det stormar lite värre utanför fönstret. Tur att en är van och inte blir så uppställd.

Share: