Loading Likes...

Vi lägger årets första månad bakom oss och blickar fram mot den kortaste månaden. Jag hoppas att februari fortsätter i samma lugna och sköna tempo som januari. Jag vill hinna njuta av vintervädret, fast snöyran utanför fönstret inte ser så lockande ut. Samtidigt vill jag hinna läsa en del böcker, fixa en fotobok över 2014 och njuta.

 IMG_7180

 

Murgrönan köpte jag för en billig peng på Amalia.

Det som jag ser mest framemot under den kommande månaden är såklart att färdigställa vårt renoveringsprojekt. Vi har kommit så långt nu att det bara är att beställa de tapeter som vi kikat på och sen få tapetserat då också. Min sambo har jobbat med rummet hela veckan och nu är de svarta och röda väggarna ett minne blott.

I mitten av förra månaden så kom jag fram till ett enkelt sätt att arbeta kring bloggen, månadsmål. Så från den kvällen hade jag besökarstatistiken som mål. Så jag har hållit stenkoll på er nu den senaste tiden, hehe. Månadens bloggmål blir kvalitet framom kvantitet. En övergripande tanke med bloggen iofs. men något som jag kanske behöver påminnas om ibland.

Hoppas ni får en bra start på februari.

Share: