Loading Likes...

Så är veckan äntligen här som jag har väntat på sedan januari, oskojat. Förra sommarens Rockoff-upplevelse var alldeles, alldeles underbar och fantastiskt rolig. Jag har på känn att årets resa till Åland kommer bli minst lika fantastisk.

Bara det att få vara på samma ställe som en stor del av mina vänner, äta något gott, dricka en och annan Stallhagen-öl och förstås lyssna på massor av olika artister är ju så fantastiskt att jag smäller av.

DSC_0068

I år kommer vi vara där från onsdag-söndag och förstås är jag taggad på de olika artisterna som spelar varje dag. Lite less är jag också på att absoluta favoritbandet spelar nu redan och inte kommer spela sen när vi är där. Men det utlovas mycket annat bra så kanske det finns något som sätter stämningen precis som Farbror Fläsk.

Artisterna då, ja vilka vill jag se? De jag vill se har jag markerat med kursiv stil.

Onsdag: Miriam Bryant, Freddy Kalas, Tjuvjakt

Torsdag: Vengaboys, Smokie.

Fredag: Smilo, The Sounds, Patrik & Uno

Lördag: De Vet Du, Alphaville

Så, ett helt bra artistupplägg ändå. Jag kommer ju få se två riktiga powerkvinnor på scenen i år och fast jag är lite less över att jag missar både Takida och Sabatons spelningar så är jag ändå helt taggad på de andra som jag faktiskt har en chans att få se.

Är du på väg till Rockoff? Om du ser mig i vimlet kom gärna och säg hej!

Share: