Loading Likes...

Vill starta veckan med att dela med mig av en stor dos inspiration som jag hittat inom olika områden och ämnen den senaste tiden. Jag tycker att det är roligt att läsa listor och sammanfattningar hos andra. Hoppas också att du vill dela med dig av vad som inspirerar dig just nu.

Bloggar och sociala medier. Dessa två är alltid stora inspirationskällor och härifrån hämtar jag många idéer. Jag gillar variation i mitt flöde av både bloggar och övriga sociala medier. Grymma bloggar just nu är bland annat Julia, Jennifer och Linn. I mitt instaflöde inspireras jag massor av bland annat aamukahvilla, carolaekman och attvaranågonsfru.

Att laga mat. Efter en sommar med en hel del grillat, pizza och hamburgare så längtar jag efter riktig och rejäl mat. Jag vill fylla frysen med bullar och bröd. Jag drömmer om potatismos med köttbullar och rårörda lingon. Vanlig husmanskost helt enkelt. Sen är jag också lite nyfiken att plocka in mera vegetariskt, men vet inte riktigt var jag ska börja. Tips mottages med tacksamhet!

Stickning. Med hösten på ingång så dras jag till stickningen igen. I helgen började jag på med ett par strumpor. Andra stickprojekt jag inspireras av och ska försöka genomföra i höst och vinter är en till Linda-klänning, en Sofies mamma-tröja samt en Mammas gullvinge-tröja.

Kläder och stil. Sommarkläder i all ära, men jag är sugen på att börja klä mig i mer robusta kläder igen. Jag är ju den där typen som gärna går omkring i ett par fritidsbyxor och en skön tröja. Min sommargarderob har packats ner i lådor och fram kom de typiska höst- och vinterfärgerna; svart och grått. Sneakes, jeans och en stickad tröja fungerar också väldigt bra. Min inspirationstavla på Pinterest.

Poddar, böcker och musik. Jag älskar att läsa och lyssna. I höst har jag flera böcker som jag gärna vill läsa och favoritpoddarna En underbar pod samt Skäringer & Mannheimer förgyller mina arbetsresor. Jag kommer skriva mer om höstläsningen senare. Tills dess kan du lyssna på någon av mina favoritlåtar just nu; Glorious – Macklemore feat. Skylar Grey, You are the reason – Callum Scott and Leona Lewis, When I find love again – James Blunt

Hoppas du får en fin start på veckan!

Share: