Loading Likes...

Den senaste tiden har det figurerat en hel del fem/tio saker du inte visste om mig-inlägg i bloggvärlden. Dessa inlägg är roliga att läsa, men inte lika roliga att försöka skapa. Vet inte hur länge jag har haft det här inlägget som ett utkast och fått fundera på vad ni kanske inte vet om mig. Så, till sist så lossnade det fem saker som jag delar med mig av idag.

Fina christina

Ibland klär jag ut mig till sjöman på jobbet.

Fem saker du kanske inte visste om mig

Jag är så lat. Om jag bara kan så skjuter jag helst upp alla måsten och gör bara det jag gillar. Typ stickar, läser, myser med Doris eller sitter framför datorn. Förklarar kanske varför jag måste ha en tracker för städning i min bujo.

◊ Jag hatar fåglar. Det jobbigaste är gator och torg där små gråsparvar, duvor och kråkor samlas runt en om du sitter på en uteservering. De är närgångna och äckliga! Minns ännu när vi besökte ett café på Åland för flera år sen och jag råkade läsa skylten om att du skulle se upp så inte fåglarna försåg sig av din mat. Usch, usch, usch!

◊ Jag har kort tålamod. Allt ska helst hända nu, på direkten och helst utan så lite ansträngning från min sida som möjligt. Att jag sen igen har tålamod att sitta och pilla med trassligt garn eller att plocka tappade maskor i en stickning, det är ett under.

Jag är utbildad frisör. Året var 2005 och vi skulle söka vidare till andra stadiets utbildning. Jag visste en sak; jag blir inte kvar i Vörå. Det slutade med att jag år 2008 fick en dubbelexamen inom skönhetsbranchen och från gymnasiet. Hur ofta jag klipper hår idag? Några gånger i året när sambon och hans bröder blir långhåriga och då är det maskin som gäller.

Jag har en ful ovana. Jag är nagelbitare och har varit sen jag var liten. I perioder går det enklare, speciell när naglarna är lackade och fina. Som barn försökte mamma med många olika taktiker men inget fungerade. Till och med sambon är uppgiven på mig. Jag har dock bestämt mig att det här måste få ett slut. Har någon några bra tips? Å nej, stop och väx-medlet fungerar ej.

Share: