Loading Likes...

Hej vänner, hoppas ni har en fin söndag. Jag hade tänkt blogga igår kväll, men dagen var ju nog inte den bloggvänligaste. Nån av er kanske såg mitt IG-inlägg i går kväll, hur som haver så förde vi farbror till sista vilan. Det var tungt, men en fin och stillsam begravning fick han ändå. Efter en natts sömn så känns det ändå lite lättare och vi fortsätter helgen i samma lugna och eftertänksamma tempo.

Ni gillade mitt inlägg kring saker jag tänkt på den senaste tiden så tänkte att jag kör lite lika idag. Kanske kan det bli återkommande i bloggen. Vad tycker ni? Oavsett, här är grejer jag tänkt på den senaste tiden.

  • Att jag inte borde träna i januari. Fick en påminnelse på facebook att jag ifjol hade suckat över trängseln på gymmet. Det är ju månaden när alla ska inleda sitt new year, new me och då börjar ju många människor på gym.
  • Hur bra jag mår av att träna. Jag hade lite förträngt det under hösten och fast än det är mycket folk på gymmet så tar jag plats och hänger på ledda pass ändå. Jag behöver dem kan jag konstatera efter veckans tre pass.
  • Jag borde ta hand om min yta bättre. Fotbad, ansiktmasker och massage skulle kanske göra gott åt en sliten 28-åring lite nu som då. Tänkte faktiskt unna mig en skön stund nu ikväll och så ska jag se till att boka in massage för min arma nacke.
  • Hur vackert det är med vinter. Jag njuter till 100% av våra promenader och utevistelser just nu, skulle vilja fånga alla snötyngda träd och drivor på bild. Ibland är det så arma kallt, men det finns ju kläder och så kan du åka pulka ifall det blir riktigt usligt med värmen i kroppen.
  • Förkylningen. Här motas den i grind som bäst med varm havtorn- och ingefärasaft. Jag höll mig frisk hela hösten och så nu när jag får slappna av så slår det till med ont i halsen.

IMG_6120

En hel del hälsa med andra ord. Sen en annan grej som kom till mig i morse när jag dukade fram frukost och grävde fram ett stearinljus. Jag ska satsa på helgfrukostarna i år. Det ska få bli det där lilla extra till helgen, tid att sitta ner fast med en bra bok. Å när det kommer till böcker så ska jag inte stressläsa, utan läsa de böcker jag vill, fast antalet kanske inte blir så stort.

Ha en fin söndag!


Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.

Share: