Loading Likes...

Inlägget är ett samarbete med E Lithen

Så kom dagen när ett mail från Emily väntade i inkorgen och det var inte vilket mail som helst, utan ett där det fanns inte en bara en utan två nya headers till bloggen. Vårt samarbete inledde vi redan när jag hade semester, då träffades vi över kaffe för att brainstorma lite och så har vi förstås haft en rätt ivrig mailkontakt. Läs här om vår träff.

Jag googlade olika modeller på headers, spanade in bloggar och funderade. Sen mailade jag över mina idéer och en av bilderna som vi tog tillsammans med VOGA Styling tidigare i år. Här har ni slutresultatet av de två headers som jag valde. Ja, två.. för att jag skall kunna byta lite när andan faller på.

fina christina 2jpg

finachristinasnyaheader,logo

Att samarbeta med Emily gick väldigt smidigt och vi klickade direkt under vår första och hittills enda träff. Vi bollade idéer och jag gav henne också lite tips från bloggvärlden. Jag är supernöjd med mina nya headers till bloggen, känner att de är precis jag och kommer verkligen ge hela Fina Christina ett lyft.

Tusen Tack Pr Byrå E Lithen.

Share: