Loading Likes...

Under dagen har jag suttit och lyssnat på föreläsning kring temat småbarnspedagogikens nya läroplan. Intressant men samtidigt krävande, jag är ju inte alls van att sitta stilla så där länge om dagarna. Nå under dagens så pratades det en del om vår vision och hur vi kan konkretisera vår vision. Vision och konkretisera två ord som jag tog med mig hem och inte alls med småbarnspedagogik i tankarna.

img_4287

Vi går snart in i december, för Fina Christinas del betyder det julkalender och jag är så pepp på att få lansera årets kalender för er. December är ju också årets sista månad och på något vis skall vi försöka sammanfatta bloggåret också. Men sen, sen kommer vision och konkretisera in. Jag får ju börja fundera på min vision med Fina Christina för 2017. Orsaken till varför detta slog mig idag under föreläsningen var, innan jag åkte iväg så letade jag efter en penna och ut ramlade en tankekarta över bloggen. Denna karta gjorde jag för inte så länge sen. Då när jag hade något helt annat på lut för F C. Så därför tar jag den här tankekartan, modellerar om den lite och skapar vision 2017.

Share: