Loading Likes...

Som jag väntat, men på lördag är det äntligen dags! Jag skall gå på bloggträff på café Ylikiva i Vasa. Det är en evighet sen det sist ordnades någon bloggträff och när jag valde bort bloggarkryssningen så är jag glad att det här ordnas. Skall bli riktigt roligt att träffa många andra med samma intressen som jag själv. Å den här gången skall jag verkligen försöka vara flitig med kameran. Det brukar bli så när jag är ute på stan att jag knappt vågar ta fram kameran för “vad skall andra människor tycka”-tanken dyker allt som oftast upp. Men, med ett gäng andra som fotograferar allt och alla för att dokumentera för bloggen så tror jag nog att den tanken skall hållas långt borta.

bloggtraff_host_14_-_poster_543d42d4ddf2b332a7e3ae09

Bild lånad av Ida-Marie 

Är du på väg på #bloggträff14 på lördag?

Share: