Loading Likes...

Inspirerad av Marias efit-inlägg (ett foto i timmen) så försökte jag mig på något liknande i går under min lediga dag. För mig passar efit-inlägg bäst under lediga dagar, eftersom jag inte får eller vill dela med mig hemskt mycket av arbetsdagen. Nå, vad gjorde jag riktigt under min lediga höstlovsfredag. Låt oss ta en titt.

IMG_9839//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

09.20 vaknar jag, himla skönt med sovmorgon. Kommer mig inte upp ur sängen förrän klockan visar 10. Det är ju så skönt att ligga kvar i sängen och slösurfa på mobilen och fundera över vad vi riktigt skall hitta på idag.

DSC_0279//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

10.30 efter frukost och i beråd att ta mig an sociala medier och blogg insåg jag att jag skulle behöva uträtta några ärenden idag. Snabbt på med kläderna och iväg mot Stenhaga, in i en av affärerna och fem minuter senare var jag på väg hem igen. Såna här gånger är det bra att veta vad man ska ha.

IMG_9840//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

11.45 väl hemma igen går jag av och an och väntar. En av gubbarna som fixat våra terrassväggar skulle komma och se över vår terrassdörren också som kärvat sedan den installerades för ett år sen. Istället hinner jag reda upp i sovrummet och dricka kaffe med vän. Fixargubben anländer sen lagom tills sambon kommer hem från sina ärenden.

IMG_9844//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

12.50 nu är det äntligen dags att bänka mig framför datorn. Jag funderar lite kring bloggen, tidsinställer några inlägg och lägger upp lite nya målsättningar för olika sociala medier. 

IMG_9846//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

13.50 när jag suttit stilla för länge är det hög tid att ge sig ut i den vackra friska höstluften. Efter 30 minuter och 4 km med ben som pinnar på i lagom takt känner jag mig nöjd. Tänk att lilla jag har börjat fatta tycke för löpning, det trodde jag inte för ett år sen.

IMG_9850//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

15.25 efter mellanmål och dusch sätter jag mig ner och tar tag i prissättningen av loppisgrejerna. Jag inser att det är fredag och att banken stänger snart. Behöver ju ha lite växelkassa inför söndagens jippo. Som tur finns banken enbart 2 km bort och jag hann hur bra som helst.

DSC_0288

//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsDSC_0290//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

18.00 Efter att vi ätit mat styr vi bilen mot min hemby. Jag hade lovat klippa pappas hår och mamma ville köpa brödlådan som fanns på min instagram. Min katt är alltid väldigt sur när jag kommer hem för att hälsa på, men efter ett tag ger hon nog med sig och låter sig klappas. 

DSC_0293//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

19.15 vi gör ett snabbesök hos några vänner och deras söta dotter. Hon tycker om att leka och favoritleken just ikväll verkar vara att svara i hennes leksakstelefon. 

IMG_9855//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

20.15 Hemma igen, jag poppar popcorn och förbereder mig för en kväll i soffan. Istället blir det en kväll i grannens soffa, men det funkar minst lika bra.

Efter att ha dokumenterat min dag inser jag två saker. 1. Jag behöver bli bättre på att tänka på inställningar när det gäller fotografering av vardagsbilder. Dessa är ju knäppta i farten ungefär 50/50 mobil och system. 2. Det skulle vara kul att få ihop en följ min dag-vlogg nån gång.

Share: