Loading Likes...

Ibland har jag en plan, en idé som väntar på att förverkligas. Jag har suttit ett tag och skissat på ett mönster till ett par nya stickade strumpor. Jag inspirerades av boken jag fick i julklapp som jag skriver mera om i inlägget handarbetstankar. Under min vintersemestervecka så lade jag upp maskor och påbörjade ett par stickade strumpor.  När jag äntligen kom mig för att pröva strumpa nummer ett så kändes själva mudden väldigt tajt. Så där så att man just och just får den över foten. Självklart blev jag besviken, nu har jag satt ner en massa tid på ett par drömstrumpor och så blir de inte som jag vill.

IMG_6264

Osams med en sticksöm

Sticksömmen åkte ner i påsen och påsen fick ta plats i skåpet. Där får den ligga ett tag tills jag tjurat färdigt över att det inte blev som jag tänkt. Har börjat fundera på en plan b, men känner att jag och sticksömmen behöver ha lite paus från varandra. Jag är duktig på att sticka och känner mig också ganska självsäker att ta mig an nya mönster och att våga pröva egna kreationer. Så visst svider det lite grann att min kreation inte blev som jag tänkt.

Får väl bara lov att inse att det inte alltid går som jag tänkt och att övning ger färdighet. Nån dag ska jag sitta med mina egenkomponerade ankarstrumpor på fötterna och då lovar jag blogga om det.

 

Share: